Poginula dvojica tinejdžera, dva mladića teško povređena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Nov.2017, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginula dvojica tinejdžera, dva mladića teško povređena

U Smederevskoj Palanci noćas se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj su dva mladića poginula, a dvojica zadobila teške telesne povrede, potvrđeno je Tanjugu u MUP-u.

Nesreća se dogodila posle 3.30 sati, a poginuli mladići imali su 16 godina. Povređeni su njihov vršnjak i mladić star 22 godine.

Kako je javio "Blic", dvadesetdvogodišnji mladić je upravljao vozilom.

"Tojota jaris" beogradskih registarskih oznaka, iz još neutvrđenih razloga, najverovatnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zbog neprilagođene brzine, izletela je s kolovoza i prevrnula se.

Mladići koji su sedeli pozadi, od zadobijenih povreda su preminuli na licu mesta, a vozac i suvozač sa teškim povredama prevezeni su u bolnicu, navodi list.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Poginula dvojica tinejdžera, dva momka teško povređena

Izvor: Radio 021, 18.Nov.2017

Dvojica šesnaestogodišnjaka poginula su u saobraćajnoj nesreći koja se rano jutros dogodila u Smederevskoj Palanci...Jedan njihov vršnjak je teško povređen, kao i dvadesetdvogodišnji momak koji je vozio kola, piše "Blic"..."Tojota jaris" beogradskih registarskih oznaka, iz još neutvrđenih...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.