Izvor: B92, 10.Sep.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginula dvojica motociklista

Beograd -- Dve osobe su poginule u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u beogradskom naselju Rakovica.

Do nesreće je došlo kada su dvojica mladića koji su se nalazili na motoru, nakon sudara sa jednim automobilom, izgubili kontrolu i udarili u banderu. Lekari hitne pomoći koji su ubrzo stigli mogli su samo da konstatuju smrt.

Za nedelju dana u Beogradu su četvorica motorciklista izgubila život. Poslednja tragedija u Borskoj ulici, u kojoj su poginula >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dvojica mladiča čiji identitet za sada nije poznat, alarmirala je policiju koja najavljuje da će još oštrije kontrolisati nesavesne vozače.

Akcija "Pojas i kaciga", kojom je MUP pokušao da apeluje na vozače da više brinu o sopstvenoj bezbednosti, nije dala očekivane rezultate. U policiji takođe apeluju i na druge učesnike u saobraćaju, da budu oprezni jer je na ulicama sve više mladih i neiskusnih, koji upravljaju jakim i brzim motorima.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.