Poginula devojčica (5) na granici Srbije i Hrvatske

Izvor: Večernje novosti, 22.Nov.2017, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginula devojčica (5) na granici Srbije i Hrvatske

U utorak oko 20 časova u blizini granice sa Hrvatskom na području šidske opštine, poginula je petogodišnja migrantkinja koju je udario teretni voz, saznaju ''Novosti'' ŠID- U utorak oko 20 časova u blizini granice sa Hrvatskom na području šidske opštine, poginula je petogodišnja migrantkinja koju je udario teretni voz, saznaju ''Novosti''.Ona se u većoj grupi migranata kretala uz samu železničku prugu prema granici sa Hrvatskom, tada je naleteo voz, koji je na lice >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << mest usmrtio malu devojčicu.Pročitajte još - Živimo u stalnom strahu od migranata! Kako nezvanično saznajemo, pogranična policija obavestila je Policijsku upravu u Sremskoj Mitrovici.Uskoro opširnije....

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

UŽAS NEDALEKO OD ŠIDA: Petogodišnju devojčicu udario voz, poginula na licu mesta!

Izvor: Press, 22.Nov.2017

. Petogodišnja migrantkinja poginula je u utorak uveče na području šidske opštine, u blizini granici sa Hrvatskom, kada ju je udario teretni voz.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.