Podneta krivična prijava protiv poznatog srpskog pevača! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 22.Feb.2018, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podneta krivična prijava protiv poznatog srpskog pevača! (FOTO)

Sad i zvanično!

Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković potvrdila je u dopisu Udruženju "Da se zna!" da je protiv pevača Aleksandra Vuksanovića, poznatijeg kao Ace Lukasa podneta krivična prijava.

FOTO: Wikimedia

Krivična prijava je podneta zbog povrede ugleda zbog rasne, verske, nacionalne ili druge pripadnosti iz člana 174. Krivičnog zakonika.

Nakon što je 29. januara primila pritužbu od Udruženja "Da se >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << zna!" a sve zbog neprimerenog gostovanja Ace Lukasa u emisiji "Ćirilica" na TV Hepi u kojoj je izvređao LGBT populaciju u Srbiji, služba poverenice Brankice Janković podnela je krivičnu prijavu protiv ovog pevača Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.