Podignuta OPTUŽNICA protiv Tocila: Uhapšen zbog 77 kilograma čistog heroina

Izvor: Večernje novosti, 12.Maj.2020, 12:06

Podignuta OPTUŽNICA protiv Tocila: Uhapšen zbog 77 kilograma čistog heroina

Novaković je uhapšen sredinom decembra prošle godine u akciji policije u kojoj je zaplenjeno rekordnih 77 kilograma najčistijeg heroina i pola kilograma kokaina TUŽILAŠTVO za organizovani kriminal, podiglo je optužnicu protiv Mladena Novakovića, zvanog Tocilo (37), iz Amerića kod Mladenovca, zbog sumnje da je organizator kriminalne grupe koja je trgovala narkoticima. Pored njega, optužene su još dve osobe. Optužnica je, kako saznajemo, predata Specijalnom sudu na >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << proveru.Novaković je uhapšen sredinom decembra prošle godine u akciji policije u kojoj je zaplenjeno rekordnih 77 kilograma najčistijeg heroina i pola kilograma kokaina. Vrednost oduzetih narkotika se procenjuje na pet miliona evra.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

UHAPŠEN SA DROGOM VREDNOM PET MILIONA EVRA: Tužilaštvo podiglo optužnicu protiv Tocila

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2020

Policije zaplenila rekordnih 77 kilograma najčistijeg heroina..Tužilaštvo za organizovani kriminal podiglo je optužnicu protiv Mladena Novakovića (37) zvanog Tocilo iz Amerića kod Mladenovca zbog sumnje da je organizator kriminalne grupe koja je trgovala narkoticima...Pored njega optužene...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.