Podgoričanin preživeo pad automobilom u provaliju duboku 200 metara

Izvor: Blic, 23.Jan.2012, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podgoričanin preživeo pad automobilom u provaliju duboku 200 metara

Podgoričanin Igor Belojević (37) pukom srećom preživeo je danas pad automobilom u provaliju duboku više od 200 metara, kada je izletio sa magistralnog puta Podgorica - Cetinje.

Nezgoda se, kako je prenela Televizija Crne Gore, desila u mestu Jezerski vrh, kada je Belojević, iz za sada neutvrđenih razloga, vozilom probio zaštitnu ogradu i sletio u provaliju.

Belojević je, nakon udesa, izvučen iz provalije i hitno prebačen u Klinički centar Crne Gore, gde mu je konstatovano više povreda, ali bez opasnosti po život.

Stanje pacijenta je stabilno i nalazi se van životne opasnosti, saopšteno je iz Kliničkog centra.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preživeo pad autom u provaliju

Izvor: B92, 23.Jan.2012

Podgorica -- Igor Belojević je pukom srećom preživeo pad automobilom u provaliju duboku više od 200 metara, kada je izleteo s magistralnog puta Podgorica-Cetinje...Nezgoda se, kako je prenela Televizija Crne Gore, desila u mestu Jezerski vrh, kada je Belojević (37), iz za sada neutvrđenih razloga,...

Nastavak na B92...

Crna Gora: Preživeo pad od 200 metara

Izvor: Radio 021, 23.Jan.2012

Podgoričanin Igor Belojević (37) pukom srećom preživeo je danas pad automobilom u provaliju duboku više od 200 metara, kada je izleteo sa magistralnog puta Podgorica - Cetinje.

Nastavak na Radio 021...

Preživeo pad automobilom u provaliju

Izvor: Šumadija Press, 24.Jan.2012, 11:11

Podgoričanin Igor Belojević (37) pukom srećom preživeo je juče pad automobilom u provaliju duboku više od 200 metara.

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.