Izvor: B92, 22.Avg.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Pod uticajem alkohola i narkotika"

Beograd -- Pokojni Branko Jovanović koji je upao u kavez sa medvedima bio u teško alkoholisanom stanju s 2 gram-promila alkohola u krvi.

Okružni sud u Beogradu saopštava i da je toksikološkom analizom utvrđeno prisustvo kanabisa u urinu. Prilikom obdukcije utvrđeno je da je pok. Jovanović imao povrede na glavi, vratnom pršljenu i u leđnom delu, te da su pojedine povrede zadobijene dok je još bio živ, dok su ostale povrede nastale nakon smrti.

Obdukcioni zapisnik >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u kome će detaljno biti objašnjene sve povrede, kao i toksikološki nalaz, biće naknadno dostavljeni sudu.

Po dobijanju detaljnog obdukcionog i toksikološkog nalaza, kao i ostale relevantne dokumentacije, predmet će biti dostavljen Okružnom javnom tužilaštvu na dalje postupanje.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.