Počelo suđenje Darku Šariću

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Sep.2010, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počelo suđenje Darku Šariću

BEOGRAD -

Suđenje organizovanoj kriminalnoj grupi Darka Šarića počelo je danas u Specijalnom sudu u Beogradu izlaganjem ličnih podataka optuženih.

Kako su Šarić i Goran Soković u bekstvu, prvi je svoje lične podatke izneo trećeoptuženi Željko Vujanović iz Kragujevca koji je, zajedno sa njima, označen kao suorganizator te grupe.

Izlažući svoje lične podatke, Vujanović je rekao da je posedovao dosta stvari dok mu Specijalno tužilaštvo nije oduzelo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
"Imao sam kafe 'Kazino', zajedno sa mojim bratom Darkom Šarićem, imao sam kuću ...", rekao je Vujanović.

Na pitanje predsednika Veća Siniše Petrovića da li postoji još nešto o njegovoj imovini, Vujanović je odgovorio "uzeli su mi sve i skuter, i 'grizli' i kola, sve su mi uzeli, ni novca nemam više".

Prethodno je Sudsko veće odbilo predloge advokata odbrane da se iz spisa predmeta izdvoje transkripti prisluškivanih razgovora pripadnika ove grupe koji su snimani u periodu od 22. maja 2008. do 15. oktobra 2009. godine.

U nastavku suđenja biće pročitana optužnica koja ovu grupu tereti za šverc više od 2,5 tone kokaina iz Latinske Amerike u Evropu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.