Počelo suđenje Bojinoviću zbog sumnje da je namestio meč

Izvor: Studio B, 15.Jun.2015, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počelo suđenje Bojinoviću zbog sumnje da je namestio meč

Srpskom rukometašu Mladenu Bojinoviću počelo je suđenje u Monpeljeu zbog sumnje da je pre dve godine učestvovao u nameštanju utakmice protiv Sesona u francuskom prvenstvu.

Bojinović i još sedam rukometaša Nikola i Luka Karabatić, Primož Prost, Dragan Gajić, Samjuel Onrubija, Mikael Robin i Isam Tej optuženi su da su zaradili ukupno 102.000 evra na kladionici posle poraza Monpeljea od autsajdera Sesona (31:28).

Suđenje bi trebalo da traje dve nedelje, a optužena >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << strana odbacila je sve povezanosti oko nameštanja i traži da se postupak poništi.

Rukometaši bi, ukoliko se dokaže da su nameštali, mogli da dobiju zatvorsku kaznu do pet godina, ali i novčanu do 375.000 evra.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.