Počelo saslušanje Ljuštakua

Izvor: RTS, 16.Jan.2019, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počelo saslušanje Ljuštakua

U Specijalizovanom tužilaštvu u Hagu danas je počelo saslušanje još jednog bivšeg pripadnika tzv. OVK Sami Ljuštakua.
Ljuštaku je bio komandnt tzv. OVK za područje Drenice.
Sa Ljuštakom su, kako prenosi Bota sot, u zgradu tužilštva ušli njegov sin Ekile i poslanik DPK Ganimete Musliu, kao i advokat Arian Koci.
Nije poznato koliko će trajati saslušanje Ljuštakua, s ozbirom na >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << to da je njegov ratni kolega Rustem Mustafa saslušavan dva dana po gotovo devet sat.
Remi je nakon dvodnevnog saslušanja rekao da je tom prilikom tretiran kao"osumnjičeni svedok".
"Pozvan sam kao osumnjičeni svedok. Saslušanje je dug trajalo i dnas je razrađeno. Pitanja su bila veoma ozbiljna i ja sam bio veoma ozbiljan. Rekao sam im da me je OVK branila, nisam morao da branim OVK ", rekao je Rustem Mustafa novinarima ispred suda u Hagu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Posle Remija, na saslušanju Ljuštaku

Izvor: B92, 16.Jan.2019

Priština -- U Specijalizovanom tužilaštvu u Hagu danas je počelo saslušanje još jednog bivšeg pripadnika tzv. OVK Sami Ljuštakua...Ljuštaku je bio komandnt tzv. OVK za područje Drenice...Sa Ljuštakom su, kako prenosi Bota sot, u zgradu tužilštva ušli njegov sin Ekile i poslanik DPK Ganimete...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.