Izvor: Blic, 12.Avg.2000, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Po 30 dana zatvora?

Po 30 dana zatvora?

HAG (Beta-AFP) Četvorica holandskih državljana, koji su uhapšeni 31. jula u Crnoj Gori, osuđeni su na po 30 dana zatvora zbog 'ilegalnog prelaska granice', saopštilo je juče holandsko Ministarstvo inostranih poslova. MIP je precizirao da je holandsku ambasadu u Beogradu o tome obavestio jugoslovenski advokat koji brani četvoricu Holanđana. MIP je dodao da su Holanđani još osumnjičeni za 'ozbiljna kriminalna dela' i da je 'istraga i dalje otvorena, ali da do sada nije podignuta nikakva optužnica'.

Ger Johanes, Antonius de Rie, Sander Zajtsen, Jeroen van Iersel i Bas van Šaik uhapšeni su na administrativnoj granici između Srbije i Crne Gore 31. jula.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.