Pljačkaši ubili starca udarcima u glavu

Izvor: Blic, 21.Jan.2008, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pljačkaši ubili starca udarcima u glavu

CETINJE - Radovan Radonjić (76) sa Cetinja pronađen je u subotu oko 17 sati mrtav u porodičnoj vikendici u Njegušima u blizini Cetinja. Njegovo telo pronašao je jedan od članova porodice koja živi u Tivtu, i odmah je pozvao policiju.



Policajci su tokom uviđaja na bradi nesrećnog čoveka primetili tragove udarca i ogrebotine, što ukazuje na to da se on borio s ubicom. Radonjić je imao tragove od udaraca koje je zadobio od napadača i na glavi, a policija pretpostavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da je udaran tvrdim predmetom.

Policija nije utvrdila da li po telu starca ima i drugih tragova nasilja. Izvor iz policije nije mogao da saopšti da li su tragovi nasilja uočeni i po Radonjićevom telu, i to će naknadno biti utvrđeno obdukcijom.

Crnogorski MUP sumnja da je motiv ubistva koristoljublje i da je ubijeni Radonjić tipovan pre zločina. Napadač ili više njih izvršili su detaljnu premetačinu vikendice, verovatno tražeći novac ili dragocenosti.

Kako pišu podgoričke „Vijesti", sin ubijenog Radovana Radonjića, Drago Radonjić, koji živi i radi u Tivtu, vlasnik je firme „Auto Tamaris" i zvanični predstavnik „Škode" za Crnu Goru. Policija sumnja da je nesrećni starac najverovatnije ubijen zbog dobrog imovnog stanja njegovog sina.

Nakon pronalaska tela, policija je blokirala sve putevima koji vode od Njeguša preko Cetinja ka Podgorici, Budvi i Kotoru, ali su počinioci ovog gnusnog zločina uspeli da pobegnu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.