Pljačkaši iz zlatare odneli pet kilograma zlata

Izvor: Glas javnosti, 23.Nov.2010, 07:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pljačkaši iz zlatare odneli pet kilograma zlata

BEOGRAD - Dvojica muškaraca, naoružanih pištoljima sa kacigama na glavama, upali su juče oko 10 sati u zlatarsku radnju " Gold fiš" u ulici Vojvode Stepe.

Tom prilikom pljačkaši su odneli oko pet kilograma nakita u vrednosti 7,5 miliona dinara.

Kako Glas Javnosti nezvanično saznaje, u trenutku pljačke u zlatari zatekla su se dvojica radnika,koji su radili porudžbine. Pljačkaši sa repetiranim pištoljima, posle povika "lezite na pod, pucaćemo" naterali su dvojicu >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << radnika da legnu na pod. Dok je jedan razbojnik otimao zlato drugi je pištoljem držao na nišanu radnike. Prema još nepotvrđenim informacijama pljačkaši su oteli oko 2 kilograma zlata, dok srebro nije dirano.

Dok je jedna razbojnik na nisanu držao radnike, drugi je prišao pultu, otovrio i pokupio zalato. Posle pljačke razbojnici su pobegli skuterom prema Kumodraškoj ulici, gde im se gubi svaki trag.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.