Pljačkaš se predao policiji u Monaku

Izvor: Blic, 17.Nov.2009, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pljačkaš se predao policiji u Monaku

Toni Musulin

Toni Musulin (39), osumnjičen za krađu 11,6 miliona evra iz vozila za transport novca francuske banke u Lionu 5. novembra, predao se juče policiji u Monaku.

- Izgledao je jako čudno kad je ušao u policijsku stanicu. Još ne razumemo zašto je to uradio, čak sumnjamo da je i sam shvatao da se nalazi u Monaku - izjavio je zvaničnik policije.

Musulin, koji je poreklom sa prostora bivše SFRJ, bio je vozač transportnog vozila s kojim je nestao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 5. novembra. On je sa dvojicom kolega iz firme za obezbeđenje „Lumis" trebalo da preuzme novac iz dve banke. Međutim, nakon što su iz prve pokupili novac, on je nestao u trenutku kada su kolege ušle u drugu banku. Vozilo je kasnije pronađeno u Lionu, a veći deo nestalog novca otkriven je u obližnjoj garaži. Zvaničnici francuske policije su izjavljivali da veruju da je Musulin sa 2,6 miliona evra otišao daleko od Francuske. Sumnjalo se da se sklonio u neku daleku zemlju ili u neku od država bivše Jugoslavije.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.