Izvor: Glas javnosti, 15.Avg.2009, 02:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plaća kaznu zbog samokastriranja

SUBOTICA - Čovek koji je sam sebi izvadio testise, a potom prijavio da su ga u Subotici, u parku ispred jedne prodavnice automobila napali, opljačkali a potom i kastrirali njemu nepoznati ljudi, Karolj P. (43) iz zaseoka Doline u blizini sela Orom, u opštini Kanjiža, osuđen je zbog krivičnog dela lažnog prijavljivanja i uznemiravanja javnosti na novčanu kaznu od 50.000 dinara, odnosno, na 50 dana zatvora. Presudu je izrekao Opštinski sud u Subotici i ona je postala pravosnažna, a osuđeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << je, kako nezvanično saznajemo, kaznu već isplatio.

Karolj P. je polovinom februara u subotičkoj bolnici zatražio pomoć tvrdeći da je napadnut u obližnjem parku. Lekari su utvrdili da su Karolju odstranjeni testisi, zašili rane i obezbedili drugu medicinsku pomoć, a javnost se potom danima naslađivala pričama o monstruoznosti napadača koji haraju subotičkim parkovima. U tom trenutku niko nije mogao ni pomisliti da se Karolj sam kastrirao. A, upravo to se dogodilo. On je duže vreme imao bolove u testisima, lečio se u Mađarskoj, ali lekovi nisu pomagali. Kritičnog dana Karolj je otišao u štalu, popio nekoliko čašica, izvadio lični skalpel s kojim je uspešno „štrojio svinje“ po selu i izvadio sopstvene testise.

Ostalo je nepoznato da li ga je potom nevenčana supruga Agneš J. automobilom odvezla do bolnice u Subotici, ali sve ukazuje da se tako dogodilo. Ona je brojnim medijskim ekipama, koji su opsedale Doline i njihov dom, govorila da ne zna šta se dogodilo s Karoljem.

Pritisnut dokazima Karolj je, ipak, nakon nekoliko dana lečenja, priznao inspektorima policije da se sam kastrirao i da ga niko nije napao. Prvobitna priča o otimanju novca i kastriranju pala je u vodu.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.