Izvor: Večernje novosti, 21.Avg.2014, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pirot: Pijan "pežoom" udario u banderu, pa oborio ženu

PIROT - U teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se noćas dogodila preko puta Železničke stanice u Pirotu, teško je povređena sredovečna žena I.M. iz naselja Radin Dol. Na nju je kolima naleteo M.P. iz istog naselja, a za koga je policija kasnije utvrdila da je automobilom upravljao u pijanom stanju, pa je zadržan na trežnjenju. Vozač "pezoa 307" M.P je, izgubivši kontrolu nad vozilom usled prebrze vožnje, najpre udario u banderu pored puta, koja je od siline udara polomljena, a zatim je >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << "pokosio" i pešaka-ženu I.M. Kako je Tanjugu rečeno u policiji, vozaču M.P. je izmereno prisusvo alkohola u krvi od 1.49 promila pa je nakon uviđaja zadržan na trežnjenju, a protiv njega je pokrenut odgovarajući postupak. Sa teškim povredama , ženu I.M. hitna pomoć je odmah transprovala u pirotsku bolnicu kako bi joj se ukazala medicinska pomoć.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pirot: Pijan pokosio banderu, pa ženu

Izvor: Mondo, 21.Avg.2014

U teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se noćas dogodila preko puta Železničke stanice u Pirotu, teško je povređena sredovečna žena I.M. iz naselja Radin Dol...Foto: MONDO, Petar Stojanović..Na nju je kolima naleteo M.P. iz istog naselja, a za koga je policija kasnije utvrdila da je automobilom...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.