Izvor: Blic, 03.Avg.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pijani komandir tukao goste diskoteke

Pijani komandir tukao goste diskoteke

KOCELJEVA - Komandir policije Saša Milosavljević pretukao je vlasnika diskoteke 'Ciglana' Aleksandra Grujića, a batina nisu bili pošteđeni ni gosti, tvrdi Milosavljević čije su svedočenje potvrdili i Darko Popović, suvlasnik diskoteke, i gosti koji su prisustvovali incidentu.

Milosavljević nije želeo da komentariše ispad već je rekao da će nadležni odlučiti o tome. Vlasnici diskoteke su obavestili načelnika >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << SUP-a Šabac Slavišu Spasojevića koji je rekao da je takvo ponašanje nedopustivo i da će biti preduzete mere protiv Milosavljevića.Pismo je upućeno i generalnom inspektoru Vladimiru Božoviću.N.T.

Uhapšeni saučesnici u napadu na 'Splendid'

PODGORICA - Mirko Šaković iz podgoričkog nasilja Zagorič i izvesni Borović uhapšeni su zbog sumnje da su povezani sa bombaškim napadima na hotel 'Splendid' u Bečićima. U međuvremenu, osumnjičenom Alenu Kožaru, koji je prvi uhapšen, određen je pritvor do 30 dana.

Nezvanično smo saznali da je Kožar policiji priznao da su u napadu sa njim učestvovali Šaković i Borović. Osumnjičena je i jedna osoba iz Ulcinja koja je, prema informacijama policije, već pobegla u inostranstvo. Slučaj je preuzeo specijalni tužilac za organizovani kriminal.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.