Pijana braća nasrnula na lekare u Novom Pazaru

Izvor: Blic, 11.Apr.2015, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pijana braća nasrnula na lekare u Novom Pazaru

Novopazarska policija uhapsila je braću Ejupa B. (25) i Edina B. (31) koji su rano jutros napali lekare i osoblje Hitne pomoći u ovom gradu i tom prilikom lakše povredili jednog tehničara.

Prema rečima doktorke koja je bila dežurna tokom noći Elvire Lukač, incident se desio oko četiri sata jutros, kada je u Hitnu pomoć ušla nekolicina vidno alkoholisanih mladića koji su doveli drugara da mu se ukaže pomoć.

- Nakon pregleda, mladiću je prepisana i uključena >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << infuzija. Međutim, kako je i on sam bio pijan, ubrzo je iščupao braunilu, ustao, počeo da preti i fizički nasrnuo na dežurne lekare i tehničare – kaže Lukač.

Doktorka dodaje i da su nakon toga u ordinaciju ušli i ostali mladići koji su počeli da ruše inventar i napadaju osoblje.

- Tom prilikom jedan tehničar je zadobio lake telesne povrede, a sva sreća pa je policija brzo reagovala i sprečila razularene pijance. Ovo nije prvi put da se ovakve situacije dešavaju u Hitnoj službi, a lekari su pogotovo na meti pijanih mladića tokom vikenda – kaže Lukač.

Portparolka novopazarske policije Bedrija Mujović rekla je da je po nalogu nadležnog tužilaštva braći Ejupu i Edinu određen pritvor do 48 časova zbog sumnje da su izvršili nasilničko ponašanje.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Policija uhapsila braću nasilnike iz Novog Pazara

Izvor: NaDlanu.com, 11.Apr.2015

Novopazarska policija uhapsila je braću Ejupa B. (25) i Edina B. (31) koji su rano jutros napali lekare i osoblje Hitne pomoći u ovom gradu i tom prilikom lakše povredili jednog tehničara...Prema rečima doktorke koja je bila dežurna tokom noći Elvire Lukač, incident se desio oko četiri sata...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.