Izvor: CrnaHronika.rs, 08.Okt.2012, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pijan nožem ubio mladića

Zdravku D. (50) iz Kucure određen je pritvor zbog osnovane sumnje da je ubio Aleksandra Stankova (22) iz Beograda.On se tereti da je juče u Kucuri u pijanom stanju, zadao ubod nožem u stomak Stankovu, usled čega je on ubrzo preminuo.Zdravko D. biće uz krivičnu prijavu izveden pred istražnog sudiju na saslušanje.
Izvor: 021

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Povezane vesti

Nožem ubio mladića

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Okt.2012

NOVI SAD - Novosadska kriminalistička policija uhapsila je i odredila mjeru zadržavanja Zdravku D. /50/ iz Kucure zbog osnovane sumnje da je u tom vojvođanskom mjestu u pijanom stanju ubio Aleksandra Stankova /22/ iz Beograda, saopštila je novosadska Policijska uprava.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.