Petri Cvijić suđenje u septembru!

Izvor: Kurir, 16.Avg.2012, 07:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petri Cvijić suđenje u septembru!

Prvi sud odbio prigovor voditeljke RTS na optužnicu kojom se tereti da je na pešačkom prelazu ubila Slobodana Bajića

BEOGRAD - Mora na sud!

Petra Cvijić (35), voditeljka RTS, naći će se uskoro na optuženičkoj klupi Prvog osnovnog suda u Beogradu, pošto je krivično-vanraspravno veće odbilo njen prigovor na optužnicu, koja je tereti da je 9. januara u Vodovodskoj ulici na pešačkom prelazu „opel korsom“ ubila pešaka >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Slobodana Bajića (73).

- Predmet je dodeljen sudiji Prvog osnovnog suda. Suđenje će najverovatnije biti zakazano za kraj septembra ili početak oktobra, kaže izvor Kurira iz beogradske Palate pravde.

U optužnici protiv Petre Cvijić ne navodi se kojom se brzinom kretalo njeno vozilo, ali se izričito trvdi da se nesreća dogodila na „zebri“!- Petra Cvijić je dovela u opasnost živote ljudi, jer prilikom prilaska pešačkom prelazu nije prilagodila brzinu vozila. Prednjom levom stranom svog vozila udarila je Bajića, koji je prelazio ulicu na obeleženom prelazu - piše u optužnici.

Poznata voditeljka u policiji je priznala da je na Slobodana Bajića naletela na „zebri“, ali je kod istražnog sudije promenila iskaz i rekla da Bajića nije videla, jer se ć pojavio iza autobusa koji je bio u drugoj traci.

- Od presudne važnosti za utvrđivanje krivice biće saslušanje veštaka saobraćajne struke, jer su oni na osnovu iskaza okrivljene i svedoka, kao i prikupljenih dokaza, dali tri moguće varijante nesreće - objašnjava sagovornik Kurira.

Proces pred publikom

Poznata voditeljka dala je sve od sebe da pokuša da izbegne foto-reportere prilikom dolaska u Palatu pravde na saslušanje kome javnost ne može da prisustvuje.

- Nema razloga da suđenje bude zatvoreno za javnost i Petra će izneti iskaz pred publikom - kaže naš izvor.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Suđenje Petri Cvijić krajem septembra?

Izvor: Telegraf.rs, 16.Avg.2012

Prvi osnovni sud odbio prigovor voditeljke RTS na optužnicu kojom se tereti da je na pešačkom prelazu ubila Slobodana Bajića

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.