Petoro povređeno u tri udesa u Beogradu

Izvor: RTS, 17.Okt.2017, 07:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petoro povređeno u tri udesa u Beogradu

Pet osoba je povređeno u tri saobraćajne nesreće tokom noći u Beogradu, rekla je "Tanjugu" portparolka Hitne pomoći Nada Macura.
Nakon saobraćajne nesreće na uglu Višnjičke ulice i Velje Miljkovića, na lice mesta upućene su dve lekarske ekipe.

Prva je u 21.06 sati prevezla u Urgentni centar ženu, staru oko 28 godina, dok je druga u 21.19 časova odvezla u Urgentni centar dve osobe, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << muškarca i ženu, starosti od po 35 godina.
U udesu, koji se dogodio u 20.20 časova u ulici Braće Jerković, povređena je žena (50) i prevezena u Urgentni centar.
Jedan muškarac (36) povređen je u 19.40 časova u Đakovačkoj ulici na Paliluli, ali je zbrinut na licu mesta pošto je odbio transport, te je dobio uput.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

NOĆ U GRADU Petoro povređeno u tri saobraćajna udesa

Izvor: Blic, 17.Okt.2017

Pet osoba je povređeno u tri saobraćajne nesreće tokom noći u Beogradu, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura...Nakon saobraćajne nesreće na uglu Višnjičke ulice i Velje Miljkovića, na lice mesta upućene su dve lekarske ekipe...Prva je u 21.06 sati prevezla u Urgentni centar...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.