Peconi pušten iz pritvora, obezbeđenje kod istražnog sudije

Izvor: Glas javnosti, 12.Jun.2010, 07:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peconi pušten iz pritvora, obezbeđenje kod istražnog sudije

BEOGRAD - Biznismen Predrag Ranković Peconi pušten je iz pritvora, dok su dva člana njegovog obezbeđenja privedena kod istražnog sudije, saznaje RTS iz advokatske kancelarije Zdenka Tomanovića.

Pripadnici Rankovićevog obezbeđenja privedeni su zbog sukoba sa obezbeđenjem nekadašnjeg svedoka saradnika Ljubiše Buhe Čumeta, u sredu, u Ulici Omladinskih brigada na Novom Beogradu.

Posle naizgled blagog okrznuća vozila, i svađe koja je zatim usledila, pripadnici privatnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << obezbeđenja Predraga Rankovića, usred dana, nedaleko od Opštine Novi Beograd, pucali su na drugo vozilo koje je učestvovalo u udesu, u kojem su bili Ljubiša Buha i obezbeđenje koje mu je dodelila država.

U incidentu nije bilo povređenih.

Privrednik Predrag Ranković, zvani Peconi, vlasnik je najmanje 12 preduzeća. Bio je uhapšen u akciji "Sablja" tokom 2003. godine.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.