Pazite kome otvarate vrata: Predstavila se kao spremačica i pitala za vodu, pa pokrala Novosađanina dok je bio u kupatilu

Izvor: Večernje novosti, 13.Nov.2019, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pazite kome otvarate vrata: Predstavila se kao spremačica i pitala za vodu, pa pokrala Novosađanina dok je bio u kupatilu

Dok je oštećeni boravio u kupatilu, ona je, kako se sumnja, ukrala iz plakara znatnu sumu novca i pobegla NOVOSADSKA policija uhapsila je K. Š. (41), zbog postojanja osnova sumnje da je učinila krivično delo teška krađa. Sumnja se da se lažno predstavila jednom Novosađaninu kao spremačica i zatražila mu da sipa vodu u kante, koje je donela sa sobom, kako bi očistila stepenište. Pročitajte još - Dve žene osumnjičene za krađe, policija traga za njima Dok je >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << oštećeni boravio u kupatilu, ona je, kako se sumnja, ukrala iz plakara znatnu sumu novca i pobegla. Policija je, operativnim radom, identifikovala i pronašla osumnjičenu i odredila joj zadržavanje do 48 sati, po nalogu javnog tužioca kome će, uz krivičnu prijavu, biti privedena na saslušanje.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Predstavila se kao spremačica i pokrala Novosađanina

Izvor: NoviSad.com, 13.Nov.2019

Novosadski policajci uhapsili su K. Š. (1978) zbog sumnje da je učinila krivično delo teška krađa. Kako je saopšteno, sumnja se da se lažno K.Š. predstavila..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.