Paravinji 10 godina zbog silovanja?

Izvor: B92, 12.Jul.2011, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paravinji 10 godina zbog silovanja?

Banja Luka -- Okružjni tužilac Istočnog Sarajeva Zorica Đurđević zatražila je da se Draganu Paravinji izrekne kazna od 10 godina zatvora zbog silovanja S.G. 2002. godine.

Đurđevićeva ističe da je maksimalnu kaznu za optuženog tražila, jer je sklon činjenju takvih kriivčnih dela.

Odbrana Paravinje je tražila oslobađajujuću ili uslovnu kaznu.

Dragan Paravinja, koji je u Hrvatskoj osumnjičen za ubistvo Antonije Bilić u Osnovnom sudu u Sokocu suočen >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je sa S.G. koja ga tereti za silovanje 2002.

Sudski veštak Zorica Lazarević je tokom procesa rekla da je obavljen uvid u zdravstveni karton Paravinje i da je neurološkim pregledom utvrđeno asocijalno ponašanje bez patoloških sadržaja.

Lazarevićeva je, kako prenose lokalni mediji, navela da je Paravinja egocentrična i agresivna osoba, koja ignoriše posledice svog ponašanja i da ima težnju da maksimalno koristi trenutnu situaciju.

Prema njenim rečima, Paravinja nema patološke i duševne bolesti.

U Osnovnom sudu u Sokocu je najavljeno da će presudu Paravinji izreći u petak.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PARAVINJA SUOČEN SA ŽRTVOM

Izvor: Kurir, 12.Jul.2011

BANJA LUKA- Dragan Paravinja, koji je u Hrvatskoj osumnjičen za ubistvo sedamnaestogodišnje Antonije Bilić iz Drniša, danas je na drugom pojavljivanju u Osnovnom sudu u Sokocu suočen sa S.G. sa Pala, koja ga tereti za silovanje počinjeno 2002. godine u Istočno Sarajeva...Ročište je održano...

Nastavak na Kurir...

PARAVINJA OČI U OČI SA ŽRTVOM!

Izvor: Kurir, 13.Jul.2011, 10:37

SARAJEVO - Patološki lažov! Kamiondžija Dragan Paravinja (43), koji se dovodi u vezu s nestankom Antonije Bilić (17) iz Drniša, juče se na suđenju u Sokocu suočio sa stoperkom S. G. zbog sumnje da je 2002. pokušao da je siluje u mestu Dvorišta, nakon što je kamionom skrenuo s puta prema Jahorini...SARAJEVO...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.