Pao sa 10. sprata, istraga u toku

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jul.2010, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pao sa 10. sprata, istraga u toku

Prošle noći u ulici Grčića Milenka u Beogradu, posle pada sa 10. sprata stambene zgrade, preminuo je 34-godišnji muškarac. Istraga je u toku.

Hitna pomoć, prema rečima Nade Macure, na licu mesta mogla je samo da konstatuje smrt, a istraga će utvrditi šta je uzrok pada.

Jutros oko 6 sati policija je javila službi Hitne pomoći da je jedna osoba nameravala da skoči sa Starog železničkog mosta, ali ga je policija osujetila u tome, navela je Macura.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
U naselju Ledine, u Surčinskoj ulici, jutros oko šest sati sudarili su se automobil i kombi, a suvozač je u automobilu sa lakšim povredama prevezen u Urgentni centar, dodala je ona.

Sinoć oko 22.44 jedna osoba u Bulevaru kralja Aleksandra pala je sa motora i sa kontuzijom desnog skočnog zgloba prevezena je u Urgentni centar, rekla je Macura.

Hitna pomoć je prošle noći imala 79 intervencija, od kojih 29 na javnom mestu, zabeležena je jedna tuča, bilo je alkoholisanih, a javljali su se svi hronični bolesnici, istakla je Macura.

Služba Hitne pomoći prethodnih dana je zbog letnje vrućine savetovala oprez u saobraćaju, a onima koji polaze na duže putovanje češće odmore, laganu ishranu i unošenje tečnosti u organizam.

Neophodno je i adekvatno oblačenje, redovna terapija, kontrola arterijskog pritiska, tuširanje hladnom vodom i unošenje voća i povrća u organizam.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Pao sa 10.sprata i poginuo

Izvor: S media, 24.Jul.2010

Prošle noći u ulici Grčića Milenka, posle pada sa desetog sprata stambene zgrade poginuo je 34-godišnji muškarac...Hitna pomoć, prema rečima dr Nade Macure, na licu mesta mogla je samo da konstatuje smrt, a istraga će utvrditi šta je uzrok pada...Jutros oko 5.46 policija je javila službi Hitne...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.