Pao ringišpil, petoro dece povređeno

Izvor: RTS, 31.Jul.2013, 08:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pao ringišpil, petoro dece povređeno

Petoro dece lakše povređeno kad je pao ringišpil u Salakovcu, nedaleko od Požarevca. Nakon pregleda u požarevačkoj bolnici, deca otpuštena na kućno lečenje. Priveden vlasnik ringišpila Miroslav Nikolić iz Žabara, koji je radio bez dozvole.

Prilikom pada ringišpila u mestu Salakovac u blizini Malog Crnića kod Požarevca, sinoć oko 23 sata, lakše je povređeno petoro dece.

Petoro dece je noćas zbrinuto u požarevačkoj bolnici, reč je o lakim povredama, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << rekao je za RTS direktor bolnice, doktor Srećko Bosić.   

Nakon zbrinjavanja i pregleda deca su otpuštena su na kućno lečenje. Incident se dogodio u dvorištu Osnovne škole "Moša Pijade" u Salakovcu i u tom trenutku se odigravao turnir u malom fudbalu.

Na ringišpilu je bilo desetoro dece, kada je pukao glavni stub ringišpila, a nakon toga došlo je i do rušenja ringišpila i do povređivanja dece.

Kako RTS saznaje u požarevačkoj policiji, vlasnik Miroslav Nikolić iz Žabara je priveden i njemu je određeno zadržavanje do 48 sati. Protiv njega biće podneta krivična prijava zbog izazivanja opšte opasnosti. Nikolić je radio bez dozvole, ranije je navodno imao firmu, koju je odjavio.   

Ovo je drugi takav incident u ovoj godini, u martu je devetoro đaka bilo povređeno kada se polomio ringišpil u Sokobanji.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srušio se ringišpil kod Požarevca, desetoro dece povređeno

Izvor: Blic, 31.Jul.2013

Desetoro dece povredjeno je u utorak uveče kada se srušio ringišpil u Malom Crniću, nedaleko od Požarevca. ..Ringišpil koji je u martu pao u Sokobanji..Prilikom pada ringišpila u mestu Salakovac u blizini Malog Crnića kod Požarevca dvoje dece zadobilo je ortopedske povrede i ona se nalaze u...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.