Pančevo: Telo muškarca pronađeno ispred zgrade u kojoj je živeo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Dec.2019, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pančevo: Telo muškarca pronađeno ispred zgrade u kojoj je živeo

Beživotno telo sedamdesetpetogodišnjeg muškarca P. I. pronađeno je danas oko 12.30 sati ispred stambene zgrade u ulici Vuka Karadžića 2, potvrđeno je iz Višeg javnog tužilaštva u Pančevu.

Građanin P. I. je poslednje prebivalište imao na toj adresi u Pančevu, navelo je tužilaštvo.

Policija je izvršila uviđaj, lekar pregledao beživotno telo, a prikupljena su i ostala obaveštenja od građana pa je, saopštilo je tužilaštvo, "zaključeno da smrt nije nastupila kao posledica bilo kog krivičnog dela".

Sudsko-medicinska obdukcija građanina P.I. nije zahtevana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

SAMOUBISTVO U PANČEVU Čovek skočio sa stambene zgrade

Izvor: Blic, 13.Dec.2019

Beživotno telo sedamdesetpetogodišnjeg muškarca P. I. pronađeno je danas oko 12.30 sati ispred stambene zgrade u Ulici Vuka Karadžića 2, potvrđeno je iz Višeg javnog tužilaštva u Pančevu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.