Pali šverceri oružja, među uhapšenima i policajac

Izvor: BKTV News, 24.Okt.2017, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pali šverceri oružja, među uhapšenima i policajac

Četvorici osumnjičenih za preprodaju oružja iz BiH određen je pritvor, a Tužilaštvo za organizovani kriminal je protiv njih pokrenulo istragu.

Istraga je pokrenuta protiv policajca Milana Kuljanina i trojice civila, Dalibora Krsića, Miloša Pantelića i Željka Filipovića, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, saopšteno >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << je iz tužilaštva.

Očaj oca koji je izgubio sina: Policija mi nije čak ni javila da mi je dete poginulo!

Ova organizovana kriminalna grupa sumnjiči se da je od početka godine do 19. oktobra u Beogradu, Lazarevcu, Lajkovcu i Rogatici u BiH prodavala veću količinu vatrenog oružja.

Oružje i municija dopremani su iz Bosne u Srbiju, čuvani u kućama osumnjičenih i prodavani u Srbiji, precizira tužilaštvo.

Pretresom vozila i kuća osumnjičenih kako u Srbiji tako i u BIH pronađene su automatske i poluautomatske puške, pištolji, trombloni i preko dve hiljade komada municije za puške i pištolje različitog kalibra.

Tužilaštvo je u odnosu na četiri državljana Srbije donelo naredbu o sprovođenju istrage dok je protiv jednog državljanina BIH Bore Ćebića, postupak pokrenut u toj zemlji.

Tuča u Centru za azilante u Krnjači, uboden muškarac!

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.