Pacijent skočio sa trećeg sprata užičke bolnice

Izvor: Blic, 18.Jul.2011, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pacijent skočio sa trećeg sprata užičke bolnice

Pacijent urološkog odeljenja užičke bolnice P.M. ubio se sinoć skočivši sa trećeg sprata ove ustanove na pločnik ispred glavnog ulaza zgrade. Za sada nije poznato zašto se P.M. ubio.

Tragedija se dogodila oko 23.20 sati kada je pacijent vraćajući se iz toaleta ušao u bolesničku sobu i popeo se na sims prozora sa koga je koji trenutak kasnije skočio.

Prema nezvaničnim saznanjima "Blica” P.M. je pre šest dana podvrgnut hirurškoj intervenciji posle koje se, kažu lekari, uspešno oporavljao na urologiji.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Užice: Pacijent skočio sa zgrade bolnice

Izvor: S media, 18.Jul.2011

Pacijent urološkog odeljenja užičke bolnice P.M. ubio se sinoć skočivši sa trećeg sprata ove ustanove na pločnik ispred glavnog ulaza zgrade. Za sada nije poznato zašto se P.M. ubio. ..Sinoć oko 23: 20 časa, pacijentje vraćajući se iz toaleta ušao u bolesničku sobu, popeo se na sims prozora...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.