PUCNjAVA U ZEMUNU: Metak u bivšu (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 28.Feb.2018, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUCNjAVA U ZEMUNU: Metak u bivšu (VIDEO)

Pokušaj ubistva i samoubistva u Zemunu: U radnicu cvećare Marinu M. pucao bivši momak, a kada je stigla policija ispalio je hitac u sebe. Marina M. i napadač u teškom stanju prebačeni u bolnicu POSLE žučne svađe u cvećari u Karađorđevoj ulici u Zemunu, Saša S. (41) je pucao u grudi radnice Marine M. (29), sa kojom je donedavno živeo. Kada je policija došla, on je u sebe ispalio jedan hitac. Njih dvoje su prevezeni u bolnicu i prebačeni na odeljenje reanimacije. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << U popodnevnim časovima, Saša je ušao u cvećaru gde Marina radi, a prema rečima očevidaca, prvo ju je verbalno napao. Radnici iz obližnje trafike su pozvali policiju jer su primetili da se nešto čudno dešava. - U međuvremenu on je pucao u nju, a kada se pojavila policija, i sebe je ranio - pričaju ljudi koji su bili u blizini. - Njegovo telo je palo tačno kod vrata i policija je morala da ih razvali da bi ušla.PROČITAJTE JOŠ: Gonićemo krivca dok smo živi Samu pucnjavu navodno niko nije čuo, a na licu mesta, dok je trajao uviđaj, pojavila se nepotvrđena informacija da je napadač bio pod dejstvom alkohola. Niko od zaposlenih u obližnjim objektima, kako tvrde, njega ne poznaje, a za Marinu M. kažu da je pristojna i draga devojka. Prema rečima vlasnice cvećare koja je došla čim je čula za pucnjavu, Marina je počela da radi tu pre dva meseca. - Sa tim dečkom je nedavno raskinula jer ju je on prebio. Posle tih batina vratila se kod roditelja. U toku dana videli smo ga u blizini i bilo nam je sumnjivo. Rekli smo joj da ide kući, pogotovo što se nije skroz ni oporavila. On je hteo da se pomire... Otišla sam s posla i ubrzo su mi javili da se dogodila pucnjava - ispričala je uznemirena žena. Prema nezvaničnim informacijama, Marina je pre nekoliko dana imala bliski susret sa bivšim momkom ispred radnje, pa je pozvala policiju. Patrola je došla, ali kako on nije uradio ništa protivzakonito, brzo su otišli.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

UŽASAN ZLOČIN U ZEMUNSKOJ CVEĆARI: Sasuo rafal u bivšu devojku, sebi pucao u slepoočnicu

Izvor: Kurir, 01.Mar.2018, 09:39

Saša S. (41) sa najmanje tri hica, u grudi i butinu, teško ranio Marinu M. (29) s kojom je donedavno bio u vanbračnoj vezi, a zatim pokušao da sebi oduzme život

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.