PUCNJAVA ZA STOLOM KAFIĆA Oružani obračun na novosadskom Štrandu, povređen mladić

Izvor: Blic, 26.Jun.2016, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUCNJAVA ZA STOLOM KAFIĆA Oružani obračun na novosadskom Štrandu, povređen mladić

Jedna osoba povređena je danas u pucnjavi na novosadskom kupalištu Štrand, saznaje "Blic". Ranjen je mladić D.J. (26), koji je nakon što je otpremljen u KC Vojvodina, pušten na kućno lečenje.

Kako nezvanično saznajemo, reč je o navijačkom obračunu, a policija traga za počiniocima. Pucnjava se dogodila za stolom kafića "Ekspanzija" na Štrandu.

Portparol Hitne pomoći dr Mirjana Bursać rekla je "Blicu" da su lekari dobili poziv oko 13.50 , a da je mladić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koji je zadobio povrede u predelu natkolenice zadate vatrenim oružje prevezen u Urgentni centar u svesnom stanju.

Portparol Gradskog zelenila Ivan Nožinić rekao je "Blicu" da su nakon pucnjave na licu mesta reagovali redari njihove službe i lekari Hitne pomoću koji dežuraju na Štrandu.

Inače, na mestu na kome se obračun odigrao, u blizini Mosta slobode, često je dolazilo do incidenata. Tu su naime, pre osam, devet godina, zakazivane tuče navijača, ali takvih incidenata već godinama nije bilo, do danas.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi Sad: Pucnjava na "Štrandu", ranjen mladić

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Jun.2016

NOVI SAD- Na novosadskoj plaži "Štrand" danas oko 14 sati došlo je do pucnjave u kojoj je jedan mladić ranjen, prenosi b92...Ranjenom 26-godišnjem mladiću je odmah ukazana ljekarska pomoć, a policija radi na utvrđivanju svih okolnosti vezanih za ovaj događaj...Kako su Tanjugu rekli na licu mjesta,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Momak ranjen u pucnjavi na Štrandu

Izvor: NoviSad.com, 26.Jun.2016

Momak D. J. (26) ranjen je u pucnjavi koja se danas oko 13.50 sati dogodila na najposećenijoj novosadskoj plaži Štrand. D. J. je ranjen u jednom od kafića na ulazu..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.