Izvor: Blic, 05.Apr.2024, 18:11

"PROŠLOG ČETVRTKA SU PREMESTILI TELO" Majorka policije o potrazi za ubijenom Dankom Ilić: "Radimo na tome i nadam se da će Danka pronaći svoj mir"

Majorka policije Bojana Otović Pjanović u intervjuu za "Blic TV" govori o potrazi sa telom ubijene Danke Ilić i otkriva kako je tekla istraga i hapšenje ubica Srđana Jankovića i Dejana Dragijevića koji su priznali da su prvo udarili kolima Danku Ilić (2), a zatim njeno telo bacili na za sada nepoznatu lokaciju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

EVO KAKO JE SNIMAK IZ BEČA UTICAO NA ISTRAGU O DANKI! Raspisana žuta poternica, a istovremeno URAĐENO OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2024

Majorka policije Bojana Otović Pjanović kaže da se nada pozitivnom ishodu u potrazi za telom ubijene Danke Ilić, devojčice koju su osumnjičeni za ubistvo udarili belom Fijat Pandom, a zatim bacili na za sada nepoznatu lokaciju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.