Izvor: Blic, 10.Jun.2023, 21:11

PRONAĐENI NOVI DOKAZI U SLUČAJU UBISTVA ANE VOLŠ? U podrumu porodične kuće u Kohasetu otkriven misteriozni DNK

Brajan Volš (46), optužen za ubistvo supruge, Srpkinje Ane Volš (36), suočava se sa brojim dokazima protiv njega iako negira krivicu za njeno ubistvo. Prema nezvaničnim saznanjima, nedavno je pronađen nepoznati DNK u podrumu porodične kuće u Kohasetu koji bi mogao da baci novo svetlo na ceo slučaj.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVI JEZIVI DOKAZI U SLUČAJU NESTALE SRPKINJE: Misteriozni DNK pronađen u podrumu kuće Ane Volš, ne pripadaju njoj, ni Brajanu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2023

Slučaj koji je uzdrmao Ameriku..Brajan Volš (46), optužen za ubistvo supruge, Srpkinje Ane Volš (36), suočava se sa brojim dokazima protiv njega iako negira krivicu za njeno ubistvo. Prema nezvaničnim saznanjima nedavno je pronađen nepoznati DNK u podrumu porodične kuće u Kohasetu koji bi mogao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.