PRONAĐEN LEŠ BEZ RUKU I NOGU

Izvor: Kurir, 07.Mar.2012, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRONAĐEN LEŠ BEZ RUKU I NOGU

Delove raskomadanog R. I. (53) iz okoline Šapca ubica uvio u ćebe, a zatim stavio u dve torbe, koje su juče u jezeru ugledali ribolovci

ŠABAC - Izmasakriran!

Raskomadano telo R. I. (53) iz okoline Šapca nađeno je juče oko 10.30 sati u veštačkom jezeru Šljunkara u Tabanoviću kod Šapca!

- Pacaroši koji su bili na jezeru ugledali su u vodi dve karirane torbe, za koje su pomislili da je smeće. Kad je iz jezera, na >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << otprilike četiri metra od obale, isplivala leva ruka, skamenili su se - kaže izvor Kurira iz istrage.

Pecaroši su odmah pozvali policiju i vatrogasce koji su, uz pomoć merdevina i kuka, izvukli ostatke R. I. iz tek odleđenog jezera.

- Prizor je bio stravičan! Desna noga i ruka bile su u jednoj torbi, a leva noga i leva ruka u drugoj. Ostatak tela bio je zamotan u ćebe - kaže naš sagovornik.

Ubijeni R. I. je, kako se pretpostavlja, masakriran na nekom drugom mestu, posle čega je ubica bacio telo u jezero.

- Sin ubijenog prijavio je nestanak oca 28. februara. Međutim, policajcima je rekao da je njegov otac nekoliko meseci ranije otišao od kuće. Pretpostavljamo da telo nije bilo dugo u vodi, jer nije u fazi raspadanja - kaže naš sagovornik.

Motiv ovog stravičnog zločina zasad je nepoznat.

- R. I. se bavio poljoprivredom i nije imao nikakav kriminalni dosije. Daljom istragom biće utvrđene sve okolnosti u vezi s ovim slučajem. Očekujemo da će ubica ubrzo završiti iza rešetaka - priča izvor Kurira.

N. STOJANOVIĆ - Z. NIKOLIĆ

Sličan zločin 2010. godine

Sličan zločin dogodio se u novembru 2009. godine, kad je Mladen T. (47) iz Šapca ubio Zlatka Kokića (29), a zatim njegovo telo bacio u jezero. Mladen T. sačekao je da Kokić zaspi u svojoj kući, a potom ga je ubio. Telo žrtve našli su pecaroši 6. februara 2010. godine, a ubrzo je ubica uhapšen.

Meštani u šoku

- Čuo sam šta se desilo! Ne mogu da verujem! Prošle godine se neko utopio u istom jezeru, ali ne pamtim ovako brutalan zločin! Ovo je inače miran kraj, a naročito je lepo leti, kad se ceo grad sjati na jezero - kaže za Kurir Milenko T.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.