Izvor: Blic, 18.Avg.2016, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRODAVAO LAŽNE DIPLOME Sarajlija uhapšen u Herceg Novom

Policija je danas u Herceg Novom uhapsila muškarca iz Sarajeva zbog sumnje da je prodao dve lažne srednjoškolske diplome, preneli su mediji navode lokalne policije.

S.R. je osumnjičen da je 2013. godine dvema osobama iz Herceg Novog (A.N. i V.I.) prodao lažne diplome jedne srednje škole iz Sarajeva, po ceni od 1.500 i 1.150 evra, preneo je Radio Jadran iz Herceg Novog.

Osumnjičenog je salušao Osnovni državni tužilac u Herceg Novom i za sada nema više detalja o tom slučaju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sarajlija u Crnoj Gori prodavao lažne diplome

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Avg.2016

HERCEG NOVI - Crnogorska policija uhapsila je danas muškarca čiji su inicijali S.R, porijeklom iz Sarajeva, a nastanjenog u Herceg Novom, osumnjičenog da je prodavao lažne diplome...Iz policije je saopšteno da je S.R. mještanima Herceg Novog, čiji su inicijali A.N. i V.I, prodao lažne diplome...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.