PRIZNALI KRIVICU I NAGODILI SE TUŽILAŠTVO: Kradljivci kablova iz policijskog pritvora pravo u zatvor

Izvor: Kurir, 01.Apr.2016, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIZNALI KRIVICU I NAGODILI SE TUŽILAŠTVO: Kradljivci kablova iz policijskog pritvora pravo u zatvor

BEOGRAD - Četvorica kradljivaca koji su pretprošle noći uhapšeni tokom sečenja kablova "Telekoma Srbija" u Kumodraškoj ulici, danas su već osuđeni i upućeni na izdržavanje zatvorskih kazni.

Naime Drugo osnovno tužilaštvo je sa njima u toku policijskog zadržavanja od 48 sati postiglo sporazume o priznanju krivice na osnovu kojih su im izrečene presude, navodi se u informaciji tužilaštva.

Oni su već upućeni na izvršenje kazni zatvora, dodali su u tužilaštvu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Osuđeni su se sa tužilastvom nagodili da za kazne od 16, 17, 18 meseci zatvora i jednu uslovnu osudu od godinu dana zatvora priznaju krivično delo.

Oni su oko 3 sata posle ponoći 30. marta primećeni od srane voždovačke policije u seči olovnih kablova i odmah uhapšeni.

Autor: Agencija TANJUG,Foto: Shutterstock

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kradljivci kablova "Telekoma" osuđeni za 48 sati

Izvor: Mondo, 01.Apr.2016

Četvorica kradljivaca koji su pretprošle noći uhapšeni tokom sečenja kablova "Telekoma Srbija" u Kumodraškoj ulici, danas su već osuđeni i upućeni na izdržavanje zatvorskih kazni...Foto: Beta Photo/ Miloš Miškov Ilustracija..  Naime Drugo osnovno tužilaštvo je sa njima u toku policijskog...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.