PRIJAVE PROTIV PREBIJENIH U KLADIONICI

Izvor: Kurir, 07.Jul.2010, 08:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIJAVE PROTIV PREBIJENIH U KLADIONICI

BEOGRAD - Protiv Miloša V. (30), Nemanje S. (28), Miodraga P. (36) i Petra Ć. (41) biće podnete krivične prijave zbog sumnje da su napali policajce koji su bili na dužnosti, saopštila je policija.

Četvoricu osumnjičenih policija je pretukla 5. jula 2010. godine, posle ponoći u bašti kafe bara “Bar bar” u Zemunu. Premlaćivanje su snimile sigurnosne kamere kafića, a snimci su tokom prethodna dva dana objavljeni u medijima.

Policija tvrdi da su policajci samo odbijali >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << napad mladića. Podsetimo, Miloš V., Nemanja S., Miodrag P. i Petar Ć., kao i nekoliko gostiju kafića, tvrde da su ih policajci prebili iz čista mira.

Miodragu P. i Petru Ć., koji su u bolnici, uručeni su pozivi da se po završetku hospitalizacije jave policiji radi saslušanja.

U okviru Policijske uprave Beograda formirana je komisija koja će utvrditi opravdanost i pravilnosti pri upotrebi sredstava prinude i eventualno prekoračenje policijskih službenika.

Očevici su ispričali da se incident dogodio kada je grupa gostiju koja je sedela u bašti pozvala policajce da s njima popiju piće. U incidentu nisu bile pošteđene ni žene. Bojana Jovanovski tvrdi da su je pripadnici policije vređali i nazivali pogrdnim imenima. Jedan ju je, kako kaže, raščerupao, a nakon šest-sedam šamara, udario u grudi bez ikakvog razloga i povoda. Olivera Ćatović kaže da se policajac koji joj se unosio u lice i psovao osećao na alkohol.

(Z. N.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.