PREVRNUO SE TRAKTOR, POGINUO VOZAČ

Izvor: Kurir, 23.Nov.2010, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREVRNUO SE TRAKTOR, POGINUO VOZAČ

GORNJI MILANOVAC - Traktorista Dušan Reljić (78) preminuo je u gornjomilanovačkoj bolnici od posledica zadobijenih povreda prilikom prevrtanja traktora kojim je upravljao.

U ovom udesu na seoskom putu u selu Boljkovci, nedaleko od Gornjeg Milanovca, lakše je povređen Reljićev saputnik Zoran Ovčarević (55) iz Gornjeg Milanovca.

Do udesa je došlo juče po podne, oko 14 časova, a pretpostavlja se da je do nesreće došlo usled velike brzine.

Prema nalazima >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << istrage, traktor s prikolicom sleteo je sa kolovoza na desnu stranu puta i udario u drvo, pri čemu je Reljić pao na zemlju i zadobio smrtonosne povrede.

Uviđaj na licu mesta izvršili su istražni sudija Osnovnog suda u Čačku i inspektori Policijske stanice iz Gornjeg Milanovca.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.