Izvor: Blic, 24.Mar.2024, 19:39

PRETIO BIVŠOJ ŽENI DA ĆE UBITI NJU I DECU! Užas na Novom Beogradu: Uhapšen muškarac zbog nasilja u porodici

Danas je u prostorijima Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, u prisustvu branioca, saslušan B. N. (38), zbog postojanja osnova sumnje da je pre dva dana u Novom Beogradu izvršio krivično delo nasilje u porodici.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

UTAJIO 158 MILIONA DINARA POREZA! Hapšenje u Zrenjaninu, do detalja otkriveno kako je prevarant pokušavao da OJADI državu

Izvor: Blic, 25.Mar.2024, 16:21

U Zrenjaninu je po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u tom gradu, lišeno je slobode jedno lice zbog sumnje da je izvršilo krivično delo poreske utaje u iznosu od preko 158 miliona dinara, za koliko je oštećen budžet Republike Srbije, saopštila je danas Poreska uprava.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.