PRETILA JE DA ĆE NAM UBITI DETE: Suprug žene koja je obesila ćerku otkrio nove detalje tragedije

Izvor: NaDlanu.com, 03.Mar.2016, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRETILA JE DA ĆE NAM UBITI DETE: Suprug žene koja je obesila ćerku otkrio nove detalje tragedije

Dejan Majstorović juče je saslušan u policiji u svojstvu građanina i izjavio je da sa suprugom u poslednje vreme nije bio u najboljim odnosima, ali da nije verovao da može doći do ovakve situacije, prenose mediji.

Navodno, Ivana mu je već nekoliko puta u poslednjih mesec dana pretila da će ubiti dete i da će dići ruku na sebe, ali on nije verovao da može doći do tragedije.

Inače, Majstorović je navodno i jedan od vođa huliganske grupe Junajted fors, koja >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << podržava FK Rad.

Podestimo, Ivana Pantelić Majstorović (36) iz Sokobanje udavila je gajtanom svoju osmogodišnju ćerkicu Nataliju, pa se obesila. Kako se saznaje, Ivana je izvršila stravičan zločin i presudila sebi iz osvete suprugu Dejanu, koji ju je, kako je tvrdila, zlostavljao, maltretirao i bio spreman da prokocka sve, pa i rođeno dete. Pre toga, ostavila je dva oproštajna pisma.

Tragedija se dogodila u noći između ponedeljka i utorka u porodičnoj kući Ivanine majke Gordane i očuha Siniše u Sokobanji. Policija je u kući zatekla jeziv prozor.

Sahrana će biti održana danas u Beogradu, na Kumodraškom groblju.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.