PREŠEVO: Makedonac uhvaćen u švercu 4 kilograma heroina!

Izvor: Kurir, 15.Apr.2015, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREŠEVO: Makedonac uhvaćen u švercu 4 kilograma heroina!

Heroin je otkriven kod makedonskog državljanina koji je sam putovao iz Makedonije ka Zapadnoj Evropi. Droga je bila spakovana u osam paketa oblepljenih selotejp-trakom, a potom uvijen u providnu foliju

BEOGRAD - Na graničnom prelazu Preševo danas je sprečen pokušaj krijumčarenja više od četiri kilograma droge za koju se sumnja da je heroin, saopštila je danas Uprava carina.

U zajedničkoj akciji carinika i policije izvedenoj na tom prelazu otkriven je 38-godišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << državljanin Makedonije koji je, putujući sam iz Makedonije ka Zapadnoj Evropi, pokušao da prokrijumčari drogu, piše u saopštenju.

Heroin je bio spakovan u pakete oblepljene selotejp-trakom, a potom uvijen u providnu foliju.

Putnik je drogu, spakovanu u osam paketa, sakrio ispod zadnjeg sedišta automobila "reno senik" kojim je putovao. Vozač i droga predati su policiji, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Četiri kila heroina kod Preševa

Izvor: OkRadio.rs, 16.Apr.2015, 09:52

Vranje - Na graničnom prelazu Preševo u sredu je sprečen pokušaj krijumčarenja preko četiri kilograma heroina, saopšteno je iz Uprave carina. U zajedničkoj akciji carinika i policije izvedenoj na tom prelazu otkriven je državljanin Makedonije (38) koji je putujući sam iz te zemlje pokušao...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.