PRESEKAO MINISTRU KOLONU

Izvor: Kurir, 16.Maj.2008, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRESEKAO MINISTRU KOLONU

Marko Čolić, vojnik po ugovoru, povređen juče pre podne pri udaru kombija koji je presekao kolonu automobila u kojoj je bio ministar Šutanovac

BEOGRAD - Marko Čolić (27), vojnik po ugovoru Vojske Srbije, povređen je juče u 10 časova i 50 minuta, kad je na njega naleteo beli “opel” kombi registarskih tablica BG-786-498, kojim je upravljao Ivica K. (50), dok je ispred Ministarstva odbrane u Birčaninovoj 5 zaustavio saobraćaj kako bi prošla kolona vozila u kojoj je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << bio ministar Dragan Šutanovac.

Kako saznajemo, vojnik je odmah nakon incidenta prevezen na Vojno-medicinsku akademiju, gde su mu konstatovane povrede nagnječenja obe šake i potkolenice, a vozač kombija zadržan je na razgovoru u vojnoj policiji. Dok je policijska patrola iz stanice Savski venac vršila uviđaj, od zaposlenih iz firme preko puta Ministarstva odbrane saznali smo nekoliko detalja o ovom incidentu.

- Vojnik je zaustavio saobraćaj da kolona vozila s ministrom Šutanovcem, koja je dolazila iz Ulice kneza Miloša u Birčaninovu, uđe u dvorište Ministarstva odbrane. Međutim, kad je poslednji automobil prolazio, vozač belog kombija se pokrenuo i povredio vojnika. Vozač je bio nervozan, pa je moglo da dođe do ozbiljnijeg incidenta, ali su odmah priskočili ostali vojnici i sve se smirilo, naročito kad su stigli pripadnici civilne i vojne policije - priča očevidac iz radnje preko puta Ministarstva odbrane.

Na lice mesta ubrzo je došla gospođa iz firme u kojoj radi vozač kombija, ali nije bila raspoložena za detaljniju priču o incidentu.

- Ivica je iskusan vozač i baš me čudi da je ovako postupio. Zbog prirode posla on bar desetak puta proveze kombi na ovoj relaciji. Verovatno mu je pukao film što ovde stalno zaustavljaju saobraćaj, mada ne želim time da ga pravdam - rekla nam je gospođa iz firme koja je vlasnik belog kombija.

Kroz zadnja stakla kombija moglo se primetiti da je unutrašnjost vozila ispunjena rolnama toalet papira. Kako nezvanično saznajemo, službena lica iz pratnje automobila u kome je bio ministar Dragan Šutanovac su još u Ulici kneza Miloša primetili da beli kombi ide iza njih, ali tome nisu pridavali poseban značaj jer se često njihova putanja poklapa sa vozilima firmi iz okoline.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.