Izvor: Blic, 12.Feb.2022, 14:28

"PRESAVILA SAM SE KROZ PROZOR I VIDELA NJENU IGRAČKICU..." Majka devojčice koja je pala sa zgrade i poginula ispričala šta se KOBNOG DANA desilo: "Nisam stigla da joj spremim krevet, ni kakao, hitna se čula..."

"Bila je u njenoj kutiji sa igračkama, gledala sam je tako se lepo igrala. Prišla mi je, zatrčala se jako i toliko jako mi je zagrlila nogu. Rekla sam joj: "Evo Kasi, sad će mama da spremi i dolazim da spavamo". Ona je otišla. Nisam stigla da raspremim krevet, nisam stigla da spremim kakao, hitna se čula. Rekoh, bože šta li se dešava ovo, da pogledam, da se Kasija ne uplaši. Kada sam to pomislila sve mi je već bilo jasno. Kroz prozor sam se presavila i samo sam sa strane prozora videla njenu igračkicu..."

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.