PREOKRET NA SUĐENjU DARKU KOSTIĆU: Šefket (22) lagao da ga je kreator obljubio

Izvor: Večernje novosti, 15.Okt.2019, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREOKRET NA SUĐENjU DARKU KOSTIĆU: Šefket (22) lagao da ga je kreator obljubio

Oštećeni Bajrami, koji je do sada teretio Kostića, sada je naglo promenio iskaz U TREĆEM osnovnom sudu u Beogradu danas je, saslušanjem oštećenog Šefketa Bajramija (22) nastavljeno suđenje modnom kreatoru Darku Kostiću, koji se tereti za nedozvoljene polne radnje prema pomenutom svedoku, kao i maloletnom L.J. (15), učesnikom emisije "neki novi klinci", koji je ranije ispitan. Kostiću se, takođe, na teret stavlja i posedovanje i omogućavanje uživanja narkotika. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Oštećeni Bajrami, koji je do sada teretio Kostića, sada je naglo promenio iskaz: - Ne pridružujem se krivičnom gonjenju optuženog - rekao je Bajrami. - Mislio sam da ću tako napraviti sebi alibi zbog teške krađe, ali pogrešio sam.PROČITAJTE JOŠ - Odloženo suđenje Darku Kostiću zbog bolesti sudije Na upozorenje sudije da pokušavanjem da izbegne jedno ulazi u izvršenje drugog krivičnog dela - davanje lažnog iskaza, Bajrami je ipak ostao pri svojoj, najnovijoj verziji događaja. - Unesite u zapisnik da je svedok izjavio da je lagao u tužilaštvu - izdriktirala je sudija, na šta je reagovao Bajrami, rekavši: "Više bih voleo da se upotrebi izraz izmislio priču".PROČITAJTE JOŠ - ODLOŽENO SUĐENjE DARKU KOSTIĆU: Dizajneru preti privođenje Bajrami je potom odbio da odgovara na sva pitanja suda, počev od toga kada je i kako došao u kontakt sa Kostićem, do njegovog telefona, kao i zašto ga je prvo optužio za nedozvoljene polne radnje, a sada to pobija. Bajrami je na kraju rekao da neće ništa više da priča i odbio je da podnese odštetni zahtev protiv modnog kreatora. Suđenje se nastavlja u novembru.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OBRT NA SUĐENJU DARKU KOSTIĆU: Posle reči oštećenog, svi u sudnici ZANEMELI! Nije onako kao što se mislilo!

Izvor: 011vodič.com, 15.Okt.2019

U Trećem osnovnom sudu u Beogradu danas je, saslušanjem oštećenog Šefketa Bajramija (22) nastavljeno suđenje modnom kreatoru Darku Kostiću.. Kostić se tereti za nedozvoljene polne radnje prema pomenutom svedoku, kao i maloletnom L.J. (15), učesnikom emisije “Neki novi klinci”, koji je ranije...

Nastavak na 011vodič.com...

PREOKRET NA SUĐENjU DARKU KOSTIĆU: Šefket (22) lagao da ga je kreator obljubio

Izvor: RTV Pink, 16.Okt.2019, 00:14

Oštećeni Bajrami, koji je do sada teretio Kostića, sada je naglo promenio iskaz.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.