PREDOZIRAO SE TABLETAMA: Dečak (14) nađen na ulici u nesvesti

Izvor: Večernje novosti, 07.Okt.2019, 09:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDOZIRAO SE TABLETAMA: Dečak (14) nađen na ulici u nesvesti

Četrnaestogodišnjeg dečaka prolaznici našli bez svesti na ulici Četrnaestogodišnjaka iz Niša pronašli su u subotu ujutru slučajni prolaznici kako bez svesti leži pored trafike, nakon čega su odmah pozvali Hitnu pomoć. Ubrzo zatim dečak je završio na Dečijoj klinici, zbog sumnje da se predozirao nekim narkotikom.U niškom Kliničkom centru kažu daje nakon primljene terapije dečak u dobrom opštem stanju i da je pušten na kućno lečenje.PROČITAJTE JOŠ - Paljenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << ambasade SAD: Ročište pred suđenje policajcima- Toksikološkom analizom biće ustanovljen uzrok njegovog stanja - saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove. Prema našim saznanjima, četrnaestogodišnjak iz Niša je u petak uveče krenuo na žurku i rekao roditeljima da će prespavati kod druga. Na žurci je od svog vršnjaka dobio dve tablete koje je ovaj prethodno od nepoznate osobe kupio za 200 dinara, a za koje im je rečeno da su odlične za zabavu. Nakon što je uzeo tabletu, mališan se, kako kaže, ničeg više ne seća. On ne zna ni kada je napustio stan, niti da li je bio sam ili u društvu. Nije znao ni kako je završio u bolnici, a poslednje čega se seća je da je progutao dve tablete koje mu je dao drug, a istražni organi rade na rasvetljavanju okolnosti dogadjaja.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Dečak koji se u subotu nagutao tableta je u stabilnom stanju

Izvor: RTS, 07.Okt.2019

. Četrnaestogodišnjeg dečaka iz Niša Hitna pomoć prevezla je na Dečju internu kliniku u subotu ujutru, pošto su, kako saznajemo, prolaznici prijavili da leži bez svesti na ulici pored trafike u niškom naselju Trošarina.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.