PREDAO SE UBICA IZ TIVTA

Izvor: Kurir, 29.Jan.2008, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDAO SE UBICA IZ TIVTA

TIVAT - Srđan Kasalica i Petar Drakulović, obojica iz Tivta, poginuli su u obračunu koji se u ponedeljak ujutro dogodio u kafiću „Duga“ u tom gradu, dok je njihov sugrađanin Milovan Bjelanović teško ranjen u istoj pucnjavi. Prema poslednjim nezvaničnim informacijama, u njih je pucao Kotoranin Dalibor Bulajić, koji se ubrzo nakon ovog žestokog obračuna predao policiji.

Nebojša Bjelica, direktor Opšte bolnice u Kotoru, kazao je da je stanje Tivćanina Milovana Bjelanovića >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << stabilno i da se nalazi na intenzivnoj nezi odeljenja hirurgije. Bjelanović je imao teške povrede u predelu stomaka i na njemu je izvršena komplikovana hirurška intervencija. On je potvrdio da su juče ujutro oko tri sata u kotorsku bolnicu prebačena trojica muškaraca. Jedan je bio mrtav, a drugi je preminuo deset minuta posle prijema.

Kako nezvanično saznajemo, u trojicu mladića pucao je Dalibor Bulajić iz Kotora. Ubrzo nakon krvavog obračuna on se predao policiji.

U toku sukoba rikošetirani meci pogodili su i lakše ranili još dve osobe. Jedan od ranjenih je gost „Duge“ koji se zatekao u kafiću u vreme pucnjave, a drugi je pripadnik obezbeđenja objekta. Istragu o ovoj tragediji, koja je juče uznemirila građane Boke Kotorske, vodi istražni sudija Višeg suda u Podgorici Mušika Dujović.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.