Izvor: Blic, 05.Dec.2021, 19:41

"POZVAO ME JE DRUG I REKAO DA MI JE OCA UDARIO VOZ..." Otac mališana koji je poginuo u jezivoj nesreći u Smederevu u šoku: "Ne mogu da verujem da se ovo događa"

Sin je tražio da mu moja žena spremi palačinke. Tada me je pozvao drugar i rekao da mi je oca udario voz... Još ne mogu da poverujem da mi se ovo dešava. Teško mi je... - priča za "Blic" Dejan Aničić, otac trogodišnjeg dečaka kojeg je pre četiri dana usmrtio voz na putnom prelazu u Lugavčini kada je naleteo na automobil u kojem se mališan nalazio sa dedom.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POTRESNO! NEUTEŠNI OTAC DEČAKA (3) KOJEG JE USMRTIO VOZ: Sin je tražio palačinke da mu majka spremi dok stigne kući!

Izvor: Kurir, 05.Dec.2021

Otac mi je u teškom stanju.. Otkucaji srca su mu pali na 30 u minutu.. Rekli su mi da je šansa da preživi jedan u milion.., kaže Dejan Aničić

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.