Izvor: Blic, 05.Dec.2016, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTRAGA ZA SANDROM Od Beograđanke koja je nestala vraćajući se s posla još uvek ni traga ni glasa

Od Beograđanke Sandre Stamatović (37) još nema ni traga ni glasa. Ona je nestala vraćajuću se sa posla u utorak 29. novembra.

Sandra je u utorak oko 16.30 izašla iz firminog autobusa i od tada joj se gubi svaki trag.

S obzirom da je poslednji put viđena kod Bogoslovije koja se nalazi blizu Pančevačkog mosta, njena porodica je odmah kontaktirala Renata Grbića, ali je ni on nije video.

Sandrin brat Darko rekao je za "Blic" da još uvek nema nikakvog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pomaka u pronalaženju nestale Sandre, kao i da je slučaj nestanka prijavljen policiji.

On je takođe rekao da Sandrina maloletna ćerka Anđela još uvek ne zna za majčin nestanak, već joj je rečeno da joj je mama u bolnici.

Ukoliko ste videli Sandru, javite se njenom bratu Darku na broj telefona 065/848-95-89.

Sličan nestanak dogodio se četvrtog januara ove godine kada je plesačica Sanja Grujić-Blagojević krenula na posao oko podneva, ali se tamo nije pojavila.

Njenu torbu sa dokumentima i oproštajnim pismom prolaznici su pronašli na Pančevačkom mostu, a Sanjino telo je pronađeno mesec dana kasnije na levoj obali Dunava, odmah pored Pančevačkog mosta.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.