Izvor: Blic, 11.Mar.2021, 22:25

POTRAGA ZA NIŠLIJKOM TRAJE VEĆ VIŠE OD 24 ČASA Ružica je izašla iz kuće i nestala, porodica apeluje, ako je vidite pozovite policiju!

Ružica Kolašinac (70) iz Niša nestala je juče oko 13 časova u naselju Ledena Stena nakon što je izašla iz porodične kuće i od tada joj se izgubio svaki trag. Njena ćerka Danijela Milosavljević, prijavila je nestanak policiji i objavila sliku na društvenim mrežama sa molbom da ukoliko je neko video prijavi to policiji na broj 192.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nestala starija Nišlijka

Izvor: JužneVesti.com, 12.Mar.2021, 05:31

Porodica i policija od juče tragaju za 70-godišnjom Ružicom Kolašinac iz Niša, koja je nestala nakon što je izašla iz kuće na Ledenoj steni, piše Blic...Njena ćerka Danijela Milosavljević je objavila na društvenim mrežama fotografiju i prijavila nestanak, a pozvala je one koji je vide da...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.