POSLEDNJA VEČERA

Izvor: Kurir, 15.Jan.2008, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLEDNJA VEČERA

Ubica Dragan Mihajlović jeo makarone s Jelenom Pavlović, a onda je usmrtio udarcem u glavu

BEČ - Pod velikim smo pritiskom jer ne znamo šta se tačno desilo u noći kada je ubijena naša ćerka Jelena - rekao je Miroslav Pavlović, koji je sa suprugom Snežanom i mlađom ćerkom Jovanom u vreme ubistva boravio u svom rodnom mesto Divcima kod Valjeva. Šesnaestogodišnja Jelena Pavlović pronađena je mrtva u noći između 3. i 4. januara u Austriji.

Njeni roditelji >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << su novogodišnje praznike proveli u Srbiji, a Jelena je ostala sama u stanu. Pošto se nije javljala na telefon roditelji su pozvali komšinicu, koja je i pronašla nesrećnu devojku mrtvu u stanu.

Austrijska policija uhapsila je posle samo nekoliko dana ubicu, dvadesetogodišnjeg Roma Dragana Mihailovića iz Ranknjeila, kuvara po zanimanju, inače poreklom iz Srbije. On je uhapšen u četvrtak na svom radnom mestu i nalazi se u istražnom zatvoru u Feldkirhu, potvrdio je juče istražni sudija Hajnc Ruš. Još uvek nije saopšteno kojim predmetom je ubijena šesnaestogodišnja Jelena Pavlović. Prema objavljenim informacijama, Dragan i Jelena su pre ubistva večerali makarone kod nje. Dragan je, nakon što je udario Jelenu, još neko vreme boravio u njenoj kući, a kada je prošla ponoć pozvao je svog oca da dođe po njega. Otac verovatno nije znao da je njegov sin izvršio zločin. Sutradan je ubica sasvim normalno otišao na posao. Policija ga je tag dana ispitivala, a on je rekao da ne zna ništa o onome što se dogodilo.

Otac ubijene Jelene kaže da je njegova pokojna ćerka bila omiljeno dete, da je bila komunikativna i imala mnogobrojna poznanstva među svojim vršnjacima. Miroslav ističe da se često igrala sa svojom mlađom sestrom Jovanom (5) na dečjem igralištu i da je sa njom provodila puno vremena. Imala je malo slobodnog vremena, a nije pošla sa svojim roditeljima u Srbiju za praznike jer je imala samo tri dana odmora. „Mi smo zvali Jelenu svaki dan, uvek nam je govorila da je sve u najboljem redu. Samo 4. januara nismo mogli da je dobijemo na telefon. Onda smo zvali njenog šefa u hotel gde je radila i on nam je rekao da je Jelena javila da neće doći na posao jer je bolesna“, objašnjava otac Miroslav. Kratko posle toga porodica Pavlović je saznala strašnu istinu da im je ćerka Jelena ubijena. To je bio šok za porodicu, prijatelje i poznanike. - Teške trenutke proživljavamo - kaže Miroslav Pavlović i dodaje da su familija i prijatelji uz porodicu, ali i da Jelene nema više.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.